Under armour challenge u nedelju 10. decembra!

7 Decembra, 2023
Pokaži svoju brzinu i spretnost i osvoji nagrade!

Pozivamo te da prihvatiš izazov i učestvuješ u Under Armour Challenge & Secret Spirit takmičenju u nedelju 10. decembra u Delta Planet-u, od 12h do 16h!

Testiraj svoju brzinu i fizičku spremnost i osvoji vrijedne nagrade – 1. mjesto – Under Armour vaučer u iznosu od 400 KM, 2. mjesto – vaučer u iznosu od 300 KM i 3. mjesto – vaučer u iznosu od 200 KM!

Prijave za Under Armour Challenge & Secret Spirit takmičenje će se održati na licu mjesta (u holu ispred HM-a, na 1. spratu) u periodu od 11h do 12h.

Svi koji se prijave učestvuju i takmiče se za vrijedne nagrade, a očekuju vas profesionalni treneri Ksenija i Đorđe Đurić, Aleksandra Aničić, kao i Slađana Lukić koji će za vas pripremiti specijalno prilagođene vježbe i bodriti vas.

Učesnici će imati priliku da se zajedno sa profesionalnim trenerima zagriju i pripreme, a zatim na nekoliko punktova urade vježbe po zadatim kriterijumima. Treneri će pratiti ispravnost vježbi i mjeriti vrijeme, a najbrži prolaze u drugi krug Secret Spirit.

Secret Spirit je dinamična avantura u kojoj se učesnici takmiče u pronalaženju skrivenih kartica u Under Armour radnji. Kroz pet sportskih koraka, uključujući traganje među artiklima takmičari će imati priliku da pokažu svoju snalažljivost, spretnost i orijentaciju.

3 najbrža učesnika očekuju vrijedne nagrade, i to:

  1. mjesto – Under Armour poklon vaučer u iznosu od 400 KM;
  2. mjesto – Under Armour poklon vaučer u iznosu od 300 KM;
  3. mjesto – Under Armour poklon vaučer u iznosu od 200 KM.

Osim toga, svi učesnici će imati priliku da se uživo upoznaju sa asortimanom iz najnovije Under Armour kolekcije, kao i sa njenim tehnologijama koje pružaju besprekoran i udoban trening za sve ljubitelje sportskih ili rekreativnih aktivnosti.

Pokaži da si spreman/a da odgovoriš ovom prestižnom sportskom takmičenju i vidimo se u Delta Planetu u nedelju, 10.12. od 11h!