ZABAVAKINO S PET ZVJEZDICA U BANJALUCI!


Radno vrijeme: 9:00 – 23:00Nivo 1 – L67

Ljubitelji filma svih generacija će napokon su došli na svoje, jer je prepoznatljiv brend CineStar, koji njeguje slogan kina s pet zvjezdica otvorio multipleks u Banjaluci. Ovo kino posljednje generacije u okviru Delta Planet centra, četvrto je CineStar kino u Bosni i Hercegovini.
Cinema Bar u Banjaluci oduševljava svoje mnogobrojne goste jedinstvenim dizajnom enterijera, te vanjskom terasom za pušače.

CineStar u Banjaluci predstavlja sasvim novi koncept “Destination cinema”, koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši. Riječ je o multifunkcionalnom prostoru u kojem će svaki posjetilac, pronaći nešto za sebe, jer CineStar multipleks na jednom mjestu objedinjuje dizajnerski bar sa bibliotekom, vrhunske kino dvorane, “Rođendaonice” za djecu, kao i druge zanimljive sadržaje.

Kino ima ukupno 6 dvorana sa 729 sjedišta izrađenim od kože sa pokretnim dijelom za dodatnu udobnost. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u “RealD – 3D” avanturu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz “eXtreme” specijalni format, koji gledaocima garantuje doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i bolji doživljaj sa laserskim projekcijama.

Najveće interesovanje ipak pobuđuje 4DX™ dvorana, koju CineStar dovodi u Banjaluku zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s CJ 4DPLEX, svjetskim liderom u 4DX™ tehnologiji, prisutnim u 50 zemalja svijeta na čiju se mapu uskoro upisuje i Banjaluka, kao prvi grad u zemlji.

4DX™ dvorana, koja uz pomoć simulatora kretanja prati događanja na platnu te je opremljena s mnogobrojnim specijalnim efektima, kino iskustvo podiže na potpuno novi nivo u 4 dimenzije.

Upravo zahvaljujući tim efektima kao što su – ljuljanje, pokret naprijed i nazad, miris, vibracija naslona i sjedišta, snijeg, mjehurići, vjetar, kišna oluja, svjetlo, magla i drugi, gledaocima je omogućeno još realističnije kino iskustvo, jer gledajući film zaista mogu svim čulima doživjeti ono što su do sada mogli samo vidjeti i čuti – strašnu oluju, nježni povjetarac, ali i dim eksplozije ili ugodan miris kafe.

Osim tehnologije, u CineStaru se veoma mnogo vodi računa i o udobnosti posjetilaca. Posebnu ponudu čini “LOVE BOX” koji boravak u kinu čini privatnijim i opuštenijim. U dvoranama se nalazi i specijalno dizajnirana “VIP RELAX” sjedišta. Iz CineStara ističu da će dvorane 1, 2 i 5 imati mjesta za osobe s posebnim potrebama.

Posjetioci kina imaju priliku da koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru. Takođe, svi posjetici CineStara će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od 3 sata.

Više informacija kao i on line kupovina ulaznica dostupna je na CineStar web stranici www.cinestarcinemas.ba


Saznaj više na : cinestarcinemas.ba


JUNGLE LAND IGRAONICA


Radno vrijeme: 9:00 – 21:00Nivo 1 – L73

Jungle land, dječija igraonica koja se prostire na tri etaže igrive površine u novootvorenom tržnom centru”Delta Planet”je savršeno mjesto za najbolju zabavu, druženje i igru Vaših mališana.

Igraonica sa kafe slastičarnom se prostire na 380m2, a najsavremeniji sadržaj, edukativni centar i rodjendaonica su garancija da će Vaši mališani imati najbolju zabavu, dok će njihova igra uz naše vaspitačice i ponudu dobiti sasvim novu dimenziju.