CM – Cosmetic Market

Već dugi niz godina, cm je vlasnik prepoznatljivog slogana “Odabrano za Vas”  koji upravo govori o želji i izboru samih kupaca  kojima je kod kupovine puno toga važno ali na prva dva mjesta stavljaju cijenu i kvalitetu.

U petnaest godina rada stalo je puno toga: 80 poslovnica širom BiH, puno truda, rada i zalaganja a sve kako bi kupci prepoznali najveću strast  cm-a, vjerno čuvanje liderstva kao najveći maloprodajni drogerijski lanac trgovina.

Ponosno ističemo novi koncept selektivne  parfimerije, “cm Prestige” gdje uz inovativne pristupe svakom parfemskom brendu, kupce želimo svakodnevno obradovati sa ugodnim iznenađenjima, odličnim ponudama i dobrim savjetima. Ovoga puta smo samim ambijentalnim pristupom, odlučili dati parfemima još veću dozu luksuza koju kupci svakako zaslužuju. Vjerujemo da će “Delta Planet” šoping mol biti omiljeno mjesto okupljanja, druženja i na kraju kvalitetne i uspješne kupovine za sve zainteresovane koji žele vrhunski uživati dok kupuju omiljene sitnice.Tome će pridonijeti i kvalitetna ponuda cm-a, stoga nas posjetite na prvom spratu i prepustite se pravom užitku kupovine!