OTVARANJE ADIDAS RADNJE 5.8 U DELTA PLANETU

30/07/2021
Iskoristite 20% popusta na sav asortiman od 5.8 - 8.8.!

Adidas radnja otvara svoja vrata za sve posjetioce Delta Planeta 5. avgusta! 

Povodom otvaranja iskoristite popust od 20% na sav asortiman koji će trajati od četvrtka 5. avgusta pa sve do nedjelje 8. avgusta.

Prva Adidas radnja na području Bosne i Hercegovine namijenjena je ljubiteljima garderobe vrhunskog kvaliteta čuvenog sportskog brenda.

Jedinstvena u BiH, pružiće svim poštovaocima legendarne tri crte oazu u kojoj će moći da pronađu sve što im je potrebno za njihove sportske aktivnosti.

Radnja se prostire na 203 kvadratna metra uz Stadium 2.0 koncept namještaja za premium potrošačko iskustvo.

Adidas shop, Delta Planet, otvaranje, adidas,

Za sve ljubitelje sporta koji vole da se osjećaju dobro dok su fizički aktivni, nova Adidas radnja na jednom mestu ponudiće raznovrsnu ponudu udobne i kvalitetne sportske opreme koja pruža još bolje performanse prilikom fizičke aktivnosti. U radnji će biti zastupljena i lifestyle kolekcija za sve one koji njeguju kul sportski stil i van treninga.

Nova radnja otvara se sa FOREVER SPORT kampanjom, a prva će se na njenim policama naći najnovija Fall Winter 21 kolekcija, koja obuhvata moderne komade visokog kvaliteta namijenjene kako rekreativcima, tako i onima koji se profesionalno bave sportom. U kolekciji će se naći oprema za sve vrste sportova, dobro poznati Adidas Originals komadi, ali i dječija linija koja će najmlađe savršeno pripremiti za prve dane škole.

Radno vrijeme Adidas radnje  počevši od 5. avgusta biće od 9:00 do 21:00.