Kasting za modele u Delta Planetu, 5. oktobra u 18h!

30 Septembra, 2019
U saradnji sa agencijom Relatum Model Management i Džejlom Glavović. Parfimerija Plaza i Dea Cosmetics zvanični partneri kastinga.

BUDI NOVO MANEKENSKO LICE

 

Okušajte svoju sreću u manekenskim vodama i ne propustite priliku jer se u Delta Planetu 5.oktobra (subota) u 18.00h održava kasting za nova lica.

Džejla Glavović Očuz, najuspješnija bosanskohercegovačka manekenka i direktorica agencije Swan Model, zajedno sa internacionalnom modnom agencijom Relatum Model Management, sa sjedištem u Zagrebu, organizuje kastinge te poziva sve zainteresovane djevojke i momke da dođu i prijave se na kasting.

 

«Kandidati koji prođu sve nivoe kastinga predstaviti ćemo skautima najboljih modnih agencija iz Pariza, Londona, New York-a, Milana, Tokya i drugih svjetskih modnih centara krajem godine u Sarajevu» , istakla je Džejla Glavović Očuz.

 

Na kasting se mogu prijaviti sve zainteresovane djevojke i momci između 14 i 24 godine starosti.

Djevojke moraju biti iznad 170 cm, a momci iznad 183 cm visine.

 

Partneri kastinga su parfimerija Plaza koja je za najbolje kandidate obezbjedila novi parfem Idole Lancome i poklon paket za njegu kože, dok je Dea Cosmetics obezbijedila dva poklon paketa sa svim proizvodima neophodnim za lijep i njegovan izgled.

 

Više informacija o kastinzima možete pronaći na stranici www.relatumswan.com