Humanitarni “Ultra bazar” 22. oktobra u Delta Planetu!

18 Oktobra, 2022
Podrška ženama oboljelim od raka dojke

Humanitarni „Ultra Bazar“ po četvrti put se održava i ovog oktobra, pa će tako Delta Planet i ove godine biti domaćin humanitarne prodaje, koja će se održati u subotu, 22. oktobra od 12 do 17 časova.

Sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovog puta biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“.

Posjetioci će i ove godine biti u prilici da po simboličnim cijenama kupe odjevne predmete, kozmetiku, nakit, knjige, umjetničke radove i mnoge druge proizvode, koje su donirali kompanije, razni brendovi, umjetnici, influenseri i javne ličnosti, koji će prisustvovati događaju.

humanitarni bazar, ultra bazar, drustveno odgovorna kampanja, Delta Planet, humanitarni bazar Delta Planet, delta planet donacija

Oktobar je mjesec, kada se širom svijeta podiže svijest javnosti o prevenciji i borbi protiv raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja. Upravo se iz tog razloga humanitarni „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti četvrti put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi i kompanije, doniraju proizvode sa istim ciljem.

Vidimo se na „Ultra bazaru“ u Delta Planetu u subotu 22. oktobra od 12 do 17 sati!