ENTERTAINMENTBIOSKOPI SA PET ZVJEZDICA USKORO I U BANJA LUCI!


Working hours: 10:00 – 22:00Level 1 – L67

CineStar bioskopi najveći su prikazivači u regiji i u Bosni i Hercegovini, a svoj najnoviji bioskop, četvrti po redu i ujedno najmoderniji u Bosni i Hercegovini, otvori će uskoro u Banja Luci u Delta Planetu.

Bioskop će imati 6 sala, prekrasan dizajnerski bar s terasom, a biće opremljen najnovijom svjetskom bioskopskom tehnologijom, laserskim Barco projektorima što ce gledaocima osigurati pravi užitak gledanja filmova na wall to wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sistem.

Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom dozivljaju filma u eXtreme sali – specijalnom CineStar formatu koji garantuje doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj. Sale će biti prostrane, odlikovaće se amfiteatarskim raspoređenim sjedalima, a sjedala u svim salama biće vrlo udobna sto je poznati CineStar standard. Posebnu ponudu činiti će LOVE BOX i VIP sjedala.

Love Box sjedala činiće bioskopski doživljaj privatnijim, a Vip sjedala pružiće dodatnu udobnost i veću dimenziju, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake sale. Osim mjesta za odlaganje pića, imaju i mali stolić te USB charger za mobitel.

Posjetiocima ce u novom CineStaru u Delta Planetu biti na raspolaganju sve prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda, najpovoljnijeg dana u sedmici, Matineje i Obiteljski paket, Proslave rođendana u najmodernijim rođendaonicama za djecu, Spektakli u CineStaru, kupovina ulaznica on line, Loyalty program za članove, besplatan parking i još mnogo toga.


Saznaj više na : blitz-cinestar-bh.ba


JUNGLE LAND IGRAONICA


Working hours: 10:00 – 22:00Level 1 – L73

Jungle land, dječija igraonica koja se prostire na tri etaže igrive površine u novootvorenom tržnom centru”Delta Planet”je savršeno mjesto za najbolju zabavu, druženje i igru Vaših mališana.

Igraonica sa kafe slastičarnom se prostire na 380m2, a najsavremeniji sadržaj, edukativni centar i rodjendaonica su garancija da će Vaši mališani imati najbolju zabavu, dok će njihova igra uz naše vaspitačice i ponudu dobiti sasvim novu dimenziju.