Testirajte granice izdržljivosti – “Train harder challenge” 4. jula u Delta Planetu

30 Juna, 2021
Vrijedne nagrade za najbolje takmičare!

Da li ste spremni da odmjerite snagu i budete dio “Train Harder Challenge by Sport Vision & Under Armour” koji će se održati u Delta Planetu u nedelju, 4. jula.

Nagrada za prvo mjesto je poklon bon od 350 KM, za drugo mjesto poklon bon od 250 KM, a treća nagrada poklon bon od 150 KM!

Učesnici će imati priliku da na nekoliko punktova urade vježbe po zadatim kriterijumima, treneri će pratiti ispravnost tih vježbi i mjeriti vrijeme, a one najbolje očekuju vrijedni pokloni.

Under Armour, challenge, izazov, Sport Vision, izazov

Pozivamo vas da prihvatite izazov i PRIJAVITE SE do 03.07.2021. do ponoći i pokažete svoje granice izdržljivosti! Broj prijavljenih učesnika je ograničen, zato požurite i ugrabite priliku da osvojite vrijedne nagrade

Pošaljite vaše ime, prezime, e-mail, kontakt telefon i veličinu majice koju nosite u DM Instagram stranice: @sportvisionbih ili na FB stranicu u inbox: @sportvisionbih i spremite se za izazov, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera i obavezno nošenje maski.

Sve koji budu dio takmičenja očekuju profesionalni treneri Ksenija i Đorđe Đurić, kao i Aleksandra Aničić koji će za vas pripremiti specijalno prilagođene vježbe.

Takođe, svi učesnici će imati priliku da se uživo upoznaju sa asortimanom iz najnovije Under Armour Iso-Chill kolekcije sa tehnologijom koja hladi na dodir i potpuno eliminiše zagrijavanje tijela, kako bi treninzi mogli da traju duže.

Izvlačenje takmičara će se održati 04.07.2021. u Delta Planetu sa početkom u 18.30h. Čekamo vas!