Optika Beograd

OPTIKA BEOGRAD predstavlja sinonim za stručnost, a dugogodišnje iskustvo sa tradicijom dužom od 50 godina garantuje klijentima najviši standard u odabiru i izradi naočara i dioptrijskih stakala.

Zakoračite u svet mode i stila u punom sjaju vašeg oka. Budite u koraku s vremenom i mogućnostima koje pruža budućnost optike koju vam predstavljamo.

Asortiman dioptrijskih kao i naočara za sunce biran je tako da ispoštuje prvenstveno funkcionalne i estetske vrednosti, a u koraku sa modnim trendovima. Dolce & Gabbana, Gucci, Ray Ban, Max Mara, Tommy Hilfiger, Jimmy Choo, Vogue, Balenciaga, Polaroid, Fendi, Carerra i brojni drugi brendovi garant su jedinstvene ponude modela dioptrijskih i naočara za sunce.

Ugradnja svih vrsta dioptrijskih sočiva u okvire kao i ugradnja dioptrijskih sočiva u naočare za sunce samo su neke od redovnih usluga koje klijenti mogu očekivati u novootrenom prodajnom objektu. U našoj radnji dočekaće Vas stručno i ljubazno osoblje i pomoći Vam u odabiru modela sunčanih naočara ili dioptrijskog okvira za vaše lice ili najbolje moguće rešenje za besprekoran vid kao i izgled.

Pitajte naše osoblje kako da zaštitite svoje oči od sunca, monitora, specijalnih uslova rada. Saznajte kako na ispravan način da održavate svoja stakla i okvire. Unapredite svoj vid u svakoj situaciji, proširite spektar boja, opazite nijanse detalja koji su vam godinama promicali.

Redovna kontrola dioptrije od velikog je značaja, jer preventivnim pregledom i pravovremenom dijagnozom možete zaštititi Vaše oko primjenjujući odgovarajuću terapiju na vrijeme. U našem maloprodajnom objektu  u TC ,,Delta Planet” u Banja Luci možete da obavite kontrolu dioptrije i posavetujete se sa našim osobljem.