haloo

haloo mobilna mreža je četvrti mobilni operater u BiH i prva mobilna mreža koja koristi postojeću infrastrukturu telekom operatera na teritoriji BiH. Sjedište haloo mobilne mreže je u Sarajevu i Banjaluci.

Na tržištu sve do dolaska haloo mreže (septembar 2011.) nije bilo jednostavne i jeftine ponude. Operateri su nudili približno iste stvari uz masu uslova koje korisnik mora ispuniti da bi koristio neku pogodnost.

haloo cilja na osnovnu, jednostavnu i transparentnu svakodnevnu komunikaciju. Nema komplikovanih objašnjenja i uslova koje treba ispuniti, nema složenih tarifa i naknada koje je potrebno plaćati.

Vizija haloo mreže je biti jednostavna i jedinstvena mobilna mreža u BiH koja će korisnicima nuditi kvalitetnu i povoljnu uslugu.

Danas, nakon 12 godina prisutnosti na tržištu haloo je i dalje najjednostavnija i najjeftinija ponuda. I dalje bez komplikovanih uslova i sitnih slova. I dalje komuniciramo jednostavno i transparentno. I dalje nema komplikovanih objašnjenja i uslova koje treba ispuniti. I dalje nema složenih tarifa i naknada koje je potrebno plaćati. I dalje imamo istu viziju.

haloo plati manje