Sport Vision

Kao uspješan tim, kompanija Sport Vision se vodi poslovnom filozofijom koja se oslikava sloganom „MI SMO EKIPA“.

Sport Vision je moderna kompanija koju karakterišu fleksibilnost, profesionalnost, dinamična strategija razvoja, kao i tržišna orijentisanost sa prepoznatljivim brendovima.

Naša kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Sport Vision je partner vodećih svjetskih sportskih brendova kao što su: Nikeadidas, Under Armour, ReebokTimberlandConverse, i dr. Osim toga, Sport Vision ima ugovor o licencnoj proizvodnji i distribuciji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Lotto, Ellesse, Lonsdale, Karrimor i mnogih drugih.

NAŠA MISIJA

Težimo da postanemo najbolji maloprodajni lanac sportske opreme na Balkanu. Nastojimo da ostvarimo aktivnu vezu sa partnerima, klijentima i kupcima, kao i da aktivno koračamo naprijed.

NAŠA VIZIJA

Vjerujemo u napredak, pratimo i primjenjujemo novitete, ne plašimo se neistraženog i vjerujemo da ono što je dobro, mi možemo da ostvarimo! Sport Vision je sinonim za „sve na jednom mjestu“.