Buzz 

BUZZ predstavlja odredište koje svojom ponudom uspjeva da zadovolji potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Promovišući urbanu, streetstyle kulturu na originalan način, BUZZ svake sezone u ponudi ima modne linije patika Nike, Jordan Fashion, Adidas, New Balance, Reebok, Converse, Puma.

Nov i moderan enterijer Buzz šopova i ponuda modela najvećih svjetskih brendova prenosi duh velikih metropola u Sarajevo, Beograd, Zagreb, Bukureš, Sofija, Skoplje, a od 21. marta na sneaker mapu se upisuje i još jedan šop u Banjaluci. Buzz je glavna stanica za sve ljubitelje dobrih i drugačijih patika, koji žele da svojom obućom daju lični pečat svakoj kombinaciji i na taj način kreiraju jedinstven stil. Ako želite da prvi prošetate nove patike koje prate posljednje modne trendove, onda je Buzz pravi izbor za vas.

BUZZ je mjesto koje spaja odličnu kupovinu sa različitim, vrhunskim, kako novim tako i etabliranim oblastima urbanog načina života.

BUZZ potrošačima donosi novine iz lokalnog i globalnog okruženja pažljivo selektovanim kolekcijama kao i načinom prezentacije proizvoda.

BUZZ-ova misija jeste da promoviše novu kulturu casual i sportskog odjevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju.