Vestsocks 

“Make colourful your life”

Zašto čarape “Vestsocks”? Budući da smo stvorili šareni, drugačiji i neobičan koncept, odvojili smo se od brenda Vestido u kojem se nalazimo i prikazali ih kao Vestsocks. Smatramo da svaki pojedinac svoj karakter, osjećanja može refleksirati kroz boje sa punom „slobodom“ i imati svoj vlastiti stil.

Pa zašto čarape? Više volimo čarape na ovom širokom tržištu jer; iako se čini kao mali detalj, mislimo da čarape ponekad mogu stvoriti cijelu vašu kombinaciju same. Ne razmišljamo samo o ovome, već znamo da se možete izraziti svoju ličnost različitim i drugačijim čarapama. Počeli smo s malom porodicom, ali polako rastemo. I želimo vas vidjeti u ovom rastu.

Naša misija je stvoriti osmijeh na licima svih koji će kupovati s naše web stranice, insagrama, te iz naših trgovina. Da bismo to osjetili, i dalje nudimo izvanredne proizvode. Dizajnerski donji veš, dukseve, kape, novčanike… Do Vas je samo da uživate u kupovini s nama i upotpunite svoj stil! Ako vam već možemo izmamiti i najmanji osmijeh na licu, to nas čini sretnima.

Naše sjedište je u Istanbulu, ali mi bojimo živote ljudi i dalje isporučujući robu različitim kompanijama u mnogim državama.