Donuto

Mi obožavamo donate i upravo zbog toga smo se odlučili i da ih proizvodimo. Svaki donat smo posebnom začinili sa dva čarobna sastojka: ljubav i pažnja.

Donuto je mjesto gdje nastaje čarolija; mjesto gdje se sa puno pažnje i ljubavi spremaju najfiniji američki donati. Fokusiramo se na male serije i ručno rađene krofne tako da ne koristimo ništa osim najkvalitetnijih sastojaka! Naravno, ne koristimo nikakve umjetne sastojke u bilo čemu što pravimo, jer, pa – to je odvratno! Ako ga ne bismo servirali svojoj porodici, definitivno ga ne bismo servirali ni vašoj!

Svi naši donati bazirani su na stogodišnjem iskustvu jednog od najvećih proizvođača donat-miksa iz Sjedinjenih Američkih Država sa kojima imamo ekskluzivan ugovor za zemlje Balkana. Naši donati su hrskavi izvana, mekani iznutra, totalno ludog ukusa. Imamo li kafu? Da, pokrili smo vas! Služimo fenomenalnu  kafu i osmislili smo tipove kafe koji se fokusiraju na sezonske karakteristike i profile ukusa.

Nevjerovatno smo naporno radili i uložili svaki djelić srca i strasti u pomicanje granica onoga što je ‘donat’, kako bismo bili sigurni da nismo samo najbolja prodavnica donata u Bosni i Hercegovini, već i jedna od najboljih prodavnica donata i kafeterija u cijelom regionu. Nekako smo opsjednuti!

 

Jedite više krofni, pijte više kafe i… radite u Donutu! Naša misija je pružiti više od najboljih donata i kafe. Trudimo se da imamo najstrastveniji, najobrazovaniji i najprijateljskiji tim kada je u pitanju pružanje usluga. To je ono što nas ujutro diže iz kreveta i drži budne do kasno u noć i uvijek smo u potrazi za ljudima koji odgovaraju tom načinu razmišljanja. Mislite da imate ono što je potrebno?