Replay

Osnovana 1981, Fashion Box S.p.A je jedna od vodećih međunarodnih kompanija u sektoru proizvodnje i prodaje denima. Italijanska grupa sa sedištem u Asolu (Trevizo) stvara, promoviše i distribuira mušku, žensku i dečiju obuću, dodatnu opremu i obuću. Trguje pod brendovima REPLAY i REPLAY & SONS.

Misija kompanije je oduvek bila izvrsnost u inovativnom stilu, karakterističnom italijanskom dizajnu i vrhunskom kvalitetu proizvoda; veština i stručnost stečena u proizvodnji denima, posebno, predstavljaju jedinstvenu imovinu za grupu.

Grupa posluje na svim evropskim tržištima, na Bliskom istoku, Aziji, Americi i Africi sa proizvodima koji se prodaju u preko 50 zemalja. Replay single-brand prodavnice dostigle su broj 120. Multribrend prodaja je prisutna na oko 3’000 mesta.

REPLAY preuzima svoje ime iz koncepta „ponovnog stvaranja“, „ponovnog rađanja“ i „ponovnog elaboriranja“, koji se dopao svom osnivaču Claudiju Buziolu kada je video reč na televizijskom ekranu tokom fudbalske utakmice. Ikonični brend se razvio i evoluirao u skladu sa temom od svog debija, uzimajući najbolje od prošlosti i dajući joj savremeni pečat.

REPLAY je italijanski denim i smart casual wear brand koji svijetu donosi autentičan i savremeni stil. U preko 3 decenije dugoj istoriji brenda, među ambasadorima koji su pronosili njegovu slavu bili su fudbaleri FC Barcelona, Neymar, Alessandra Ambrosio, Joana Small, Adrian Brody i drugi.

Generalni zastupnik brenda za Bosnu i Hercegovinu je Fashion Company.