PS Fashion

Modna marka P…..S….fashion već više od 20 godina za pripadnice ljepšeg pola predstavlja omiljen izbor kad je odijevanje u pitanju. Nudeći najraznovrsniji izbor stilova garderobe i aksesoara, zauzima sve popularnije mesto ne samo na domaćem tržištu, već i u zemljama širom regiona. U njihovim modelima sebe su prepoznale i pronašle i mnoge javne ličnosti sa naše scene, pa su u P….S…. kreacijama nastupale su pjevačice benda “Neverne Bebe”, Jelena Tomašević, Lena Kovačević, The Frajle, voditeljke Ivana Baltić, Rada Đurić, Aleksandra Jeftanović, Nataša Pavlović, i mnoge druge.

2015.godine Privredna komora Srbije uz aktivno glasanje potrošača dodijelila im je nagradu “Najbolje iz Srbije” za najbolji robni brend u kategoriji “odeća i obuća”. 2018. po drugi put su postali Najbolji iz Srbije.

2016. od strane medijske kuće PC Press nagrađeni su za najbolji online nastup. Iste godine proslavili su veliki jubilej od dve decenije uspešnog poslovanja. Značaj ovog jubileja jeste i u načinu na koji je obeležen jer je tim povodom, uz pomoć poslovnih saradnika, P….S…. prikupio novac za donaciju fondaciji “Podrži život”.