Nicola’S

Dobrodošli u Nicola’s modni svet.

Nicola’S je premium modni brend sa tradicijom dugom 30 godina je sinonim za kvalitetne, udobne i moderne odijevne kombinacije koje se lako kombinuju u svim prilikama. Osnovan je 1991. godine, kada su svjetskom modnom scenom dominirali streetstyle trendovi koji su pod reflektore stavili modernu ženu i muškarca. Stoga, Nicola’S je oduvek bio usmjeren na kreiranje praktičnih komada modernih formi i krojeva.
Nicola’S žena je dinamična, nezavisna, odlučna i samouvjerena, Ona ne prati modne trendove, već ih postavlja. Nicola’S kolekcija za žene pokriva sve segmente života- od kostima za posao, ležernih dnevnih kombinacija do elegantnih, večernjih komada.

Nicola’S muškarac je uspješan, voli izazove i odiše harizmom. Zato Nicola’S kolekcija za muškarce obuhvata moderne kombinacije koje su idealne za posao i one casual, jednostavnih i pročišćenih formi koje prate svakodnevne prilike.

Korišćenjem samo najkvalitetnijih materijala i fokusiranjem na potrebe savremenog kupca, istovremeno zadržavajući vanvremenski kvalitet odijevnih kombinacija, Nicola’S je trenutno u samom vrhu modne industrije u Srbiji i regionu.

Istražite naš modni svijet i budite ono u čemu ste najbolji.