Barbosa

Uticajniinovativni i progresivni!

Barbosa uvodi potpuno moderan pristup modi. Vođena novom vizijom, modna kuća Barbosa definiše luksuz 21. veka. Naši proizvodi predstavljaju vrhunac italijanskog kroja i neprevaziđeni su po svom kvalitetu i pažnji prema detaljima.

KO SMO MI?

BARBOSA nastaje 2006. godine i sa njom se rađa potpuno nova smernica našeg preduzeća. BARBOSA odmah po svom osnivanju dobija veliku pažnju na našem tržištu pa ga velikom brzinom i osvaja svojim kvalitetom i cenom.

BARBOSA brzo postaje sinonim za eleganciju, otmenost, luksuz i stil.

ISTORIJAT

Brend BARBOSA je deo preduzeća UTIP koje je osnovano 1989. godine, a počeo sa radom 1990. godine. Od samog osnivanja preduzeća na čelu su bili najeminentniji stručnjaci u oblasti tekstila koji su ujedno bili i njeni osnivači. Već nakon prve godine poslovanja započinje proizvodnja muške i ženske konfekcije kao i izlazak na tržište Nemačke i Rusije.

BARBOSA poseduje sopstvenu mrežu od 25 luksuznih prodavnica širom Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Naši proizvodi su poznati po odličnom odnosu kvaliteta i cene. Pored spoljnih saradnika iz sveta mode Barbosa u svom timu ima vrhunske dizajnere, social medija stručnjake, arhitekte i fotografe, koji zajedno BARBOSA brendu daju savremenu notu, prateći svetske trendove ali ujedno dajući i svoje prepoznatljivo i autentično viđenje odevanja savremenog muškarca.

BARBOSA je najveći domaći i regionalni muški konfekcijski brend sa proizvodnjom od preko 300.000 jedinica na godišnjem nivou. BARBOSA kao brend UTIP-a je registrovan u Ženevi kao i u svim zemljama Evrope, SAD-a i Rusije.Barbosi je kvalitet na prvom mestu. Košulje i odela su po kvalitetu i modernom dizajnu poznati širom Balkana. Poseban akcenat stavlja se na upotrebu prirodnih materijala, najfinijih pamučnih vlakana, vune, lana i pamuka.

Kao takvi BARBOSA MODELI nosivi su u svim prilikama, kako poslovnim varijantama, svakodnevnim opuštenim šetnjama gradom,
tako I večernjim izlascima. Kvalitetnim odnosom u odabiru kombinacija prirodnih materijala i elastina u samoj izradi tkanina I pletenina, daje se još jedna karakteristika BARBOSA MODELI, naglašavajuci lagane i prijatno nosive odevne predmete kroz koje telo diše I ima fleksibilnost u pokretu. Posvećenost BARBOSA tima u odabiru boja, materijala i prefinjenih krojeva odevnih predmeta, prateći svetske trendove.

BARBOSA kao društveno odgovorna kompanija je nosilac brojnih priznanja i zahvalnica za svakodnevno učešće u
humanitarnim akcijama kao i stipendiranju mladih stručnjaka u raznim oblastima.