Deichmann

Kad se radi o modnim trendovima, kvalitetu, stilu, izboru ili niskim cijenama, onda ste sa nama uvijek korak ispred. To vrijedi za naše vlastite marke kao i za strane marke ili licence.

Deichmann je od 1913. porodično preduzeće, te želi i nadalje ostati nezavisno. Sad već  stogodišnja historija započela je u Essenu, u srcu njemačke pokrajine Ruhr. Centrala grupe preduzeća tamo se nalazi još i danas. Deichmann SE je u međuvremenu s preko 3.857 poslovnica aktivan u 25 zemalja i zapošljava oko 38.252 saradnika širom svijeta.

Deichmann je vodeći na tržištu trgovine obućom u Njemačkoj i Europi. S našim širokim izborom obuće za sve dobne grupe nudimo vjerovatno najopsežniju ponudu na tržištu. Ne brinemo samo o odličnom omjeru cijene i kvaliteta, već i brzo provodimo trenutne modne trendove. Naši trend scoutovi su stalno u potrazi za najnovijim strujanjima i aktuelna modna kretanja odmah uključuju u kolekcije.

Osim tradicionalnih robnih marki poput Elefanten, Gallus ili Medicus, naše trgovine nude elegantnu i visoko kvalitetnu obuću robne marke 5th Avenue. Top aktuelna je naša mlada kolekcija Graceland. Sportska obuća robne marke Victory u međuvremenu spada u osnovnu opremu mnogih sportista. Naš asortiman nadopunjuju poznate robne marke poput Adidasa, Pume i Nike. Našim kupcima pri kupovini obuće ne obećavamo samo modu po veoma povoljnim cijenama već i kvalitet i sigurnost.