Plaza parfimerije

Plaza parfimerija je regionalni lider u maloprodaji selektivne kozmetike. Na tržištu Bosne i Hercegovine Plaza parfimerija je poznata kao pionir svoje branše.

Naš revolucionarni beauty-koncept maloprodaje, osnovan je 1992. godine od strane Švicarske kompanije Weitnauer. Maloprodajna mreža se prvenstveno počela širiti u Sloveniji, gdje su postavljeni standardi liderskog mentaliteta. U decembru 2000. godine, otvorili smo prvu parfimeriju u Sarajevu, koja je sama po sebi postala pionir, te pružila svojim klijentima najbitiniji dio svog DNK. Danas, Plaza je vodeći trgovac selektivne kozmetike u BiH, zahvaljujući svom jedinstvenom asortimanu, nepristrasnih usluga od strane naših stručnjaka u interaktivnom shopping ambijentu.

Plaza smatra svakog svog klijenta jedinstvenim, zato se trudimo da svakom našem klijentu pružimo ljubav koju nosimo do naših proizvoda, usluge i stučnosti, kako bi to postala zajednička strast. U svakoj prodavnici klijent može osjetiti svoj potencijal ljepote kroz smjernice najobrazovanijih i stručnih konsultanata kozmetičke industrije.

U našim parfimerijama svaki brand zaslužuje posebnu pažnju i prezentiran je individualno. Cjelokupan asortiman je autorizovan sa strane samog proizvođača te je mjesto na kojem su izloženi proizvodi posebno projektovano i pravljeno po standardima. Zbog toga kupac može jednostavnije i lakše pristupiti željenim proizvodima.

Prodaja proizvoda u parfimerijama Plaza temelji se na principu slobode pristupa proizvodu. Uz stručnu pomoć edukovanog i ljubaznog osoblja, Plaza će zadovoljiti želje i potrebe svakog kupca. U izuzetno dobroj saradnji sa svim zastupnicima vrhunskih brandova, Plaza kroz čitavu godinu organizuje promotivne aktivnosti, te tako kupcu približava proizvode.