Beba Kids

Filozofija koja leži iza stvaranja brenda BEBAKIDS, osnovanog 1989. godine bila je kreirati kompaniju koja je specijalizovana u proizvodnji i distribuciji dječije odjeće sa fokusom na najbolji mogući odnos cijene i kvaliteta.

Sada već tradicijom dugom 30 godina zastupljenosti na našem tržištu, BEBAKIDS je pozicioniran kao brend lider u dječijoj modi. BEBAKIDS svojim kupcima pruža visok nivo kvaliteta modernog dizajna namijenjen deci uzrasta do 14 godina.

U početnoj fazi, firma je bila pozicionirana lancem butika „Butik Beba” i robnom markom „Beba Jeans“. Uspješnim poslovanjem, prije svega šireći distributivnu mrežu zahvaljujući jedinstvenom konceptu radnji, kompletan identitet firme zajedno sa robnom markom repozicioniran je pod nazivom „Beba Kids“. Danas, lanac maloprodajnih objekata obuhvata preko 30 radnji rasprostranjenih u našim najvećim gradovima i inostranstvu.

Kompanija BEBAKIDS je uvek težila da prati svjetske trendove. Kako bismo uspjeli u ovoj nameri, odlučujemo da svojim kupcima ponudimo i brendove vodećih svjetskih proizvođača dječije odeće i obuće. Širimo svoje poslovanje, ostvarujući odličnu saradnju sa kompanijama dobro poznatih brendova dječije odjeće Mayoral, kao i obuće Naturino, Geox, SuperFit, Converse i EMU.

Španski brend Mayoral predstavlja jedan od najvećih imena u svetu dječije visoke mode. Duga tradicija i zastupljenost ovog brenda širom sveta, pravi je dokaz njegove vrijednosti.

Kada je dječija obuća u pitanju, spoj stila i pažljivo izabranih materijala sa najnovijim modnim trendovima, karakterišu kvalitet italijanskih brendova kao što su Naturino i Geox. U tu grupu zasigurno spada i austrijski brend SuperFit i kao i Converse, brend prepoznatljivog dizajna čija se obuća može nositi u svim prilikama. EMU Naturaly Australian je vodeći proizvođač obuće od prirodne ovčije kože i merino vune.

Naša dugovječnost nije samo zahvaljujući našem velikom trudu koji ulažemo iz dana u dan već i Vašem povjerenju koje nam pružate već 30 godina.

HVALA VAM NA POVERENJU!