Banjalučani oduševljeni akrobacijama “Urban Sport Brothers”!

29/03/2019

Akrobatska grupe iz Niša “USB – Urban Sport Brothers”, koja je široj javnosti postala poznata nakon ulaska u finale u najvećem takmičarskom šou na planeti “Ja imam talenat ” ove subote  je oduševila mnogobrojne banjalučane svojim vatrenim i atraktivnim tačkama ispred Delta Planet centra. Povod nastupa ove talentovane grupe je premijera filma Hellboy, ultimativnog antiheroja, koji se vraća na filmska platna od 11. aprila. Prvi CineStar vikend u Banjaluci je upotpunio ovaj nevjerovatan performans, uz besplatne kokice za publiku!

Grupa “USB – Urban Sport Brothers” je prepoznatljiva po kombinovanju akrobatike sa elementima gimnastike, kaskaderskim vještinama, parkuru, akroyogu, žongliranju, hodanju po kanapu, vožnji monocikla, free style trikovima biciklom, kao i po izvođenju igre sa vatrom. Nastupali su na mnogobrojnim manifestacijama, te na javnim i zatvorenim skupovima širom Bliskog istoka i Balkana, a ovo je bio njihov prvi nastup u Banjaluci. Ideologija grupe je borba protiv pasivnog provođenja vremena na računaru ili telefonu i povratak pravim vrijednostima kroz sport, obzirom da je nebavljenje fizičkom aktivnošću prvi i osnovni razlog za dobijanje dijabetesa kod mladih, koji je poprimio razmjere epidemije i smatra se novom kugom 21. vijeka.

CineStar u Banjaluci je predstavio sasvim novi koncept “Destination cinema”, koji je najnoviji trend u svjetskoj kino branši, te već oduševio mnogobrojne posjetioce, dok se za filmske projekcije traži karta više. Riječ je o multifunkcionalnom prostoru u kojem će svaki posjetilac, pronaći nešto za sebe, jer CineStar multipleks na jednom mjestu objedinjuje dizajnerski bar sa bibliotekom koji je otvoren ranije te je već omiljena destinacija banjalučana, vrhunske kino dvorane, “Rođendaonice” za djecu, kao i druge zanimljive sadržaje.

Posjetioci kina imaju priliku da koriste “Loyalty program” za skupljanje bodova i kupovinu ulaznica putem interneta, nagradnih besplatnih ulaznica, te povoljnije uživanje u ponudi kina s pet zvjezdica. Posjetioci banjalučkog CineStara moći će uživati i u već prepoznatljivim uslugama poput: Moja CineSrijeda najpovoljnijeg dana u sedmici, Matinejama, Family paketu, proslavama rođendana. Oni koji su željni kulturne svjetske scene, mogu da uživaju u programu “Spektakli” u CineStaru. Takođe, svi posjetici CineStara će uz kino ulaznicu imati obezbijeđen besplatan parking u trajanju od 3 sata.