Festival čokolade, vina i kafe 27. marta u Delta Planetu!

23 Marta, 2022
U nedelju od 11h do 19h očekuje vas prava čokoladna fantazija!

Peti po redu Festival čokolade, vina i kafe održaće se u nedelju, 27. marta u Delta Planetu od 11h do 19h.

Festival organizuju “Ukijeva čokoladna bajka”, Delfin d.o.o. i Delta Planet, a na ovom događaju predstaviće se i više od 15 različitih proizvođača slatkiša, vina i kafe!

Pored „Ukijeve čokoladne bajke“ izlagači na festivalu, koji će prvenstveno zadovoljiti ukuse posjetilaca su: „Slatka varoš“, „Čokomed“, „Fruta cioccolata“, „Baklava šop“, „Slatka tajna“, “Jolić Laktaši”, “Lješnjak Janjetović”, “SP Peulić”, „Vinarija Fazan“, „Vinarija Tikveš“, „Vina Šošnja“, „Vinarija Jungić“, „Aleksini vinogradi“, „Crveni brijeg“, „Vina Šošnja“, Berry Tale, „Fabrika coffee“, “Mineos kafa” i drugi.

festival cokolade, sajam cokolade, vino, kafa, ukijeva cokoladna bajka, delta planet,

Zaštitno lice festivala je Uroš Živković, dječak iz Prnjavora kom je nakon rođenja ustanovljen veoma rijedak De Grouchy sindrom. Iako su doktori imali loše prognoze, Ukijeva mama Tanja odlučila je otići korak ispred svih i ne dozvoliti da bolest savlada njeno dijete. Tako je započela i „Ukijeva čokoladna bajka“, a Uki je pomažući mami oko čokoladnih slastica, sticao vještine, te danas trči, trenira atletiku, ide u školu, ali i dalje uživa u pravljenju čokoladnih bajki. „Ukijeva čokoladna bajka“ je započela kao terapija, a danas je već život koji Uki i njegova mama, ali i čitava porodica žive.

Čekamo vas u nedelju, 27. marta od 11h do 19h u Delta Planetu!