FESTIVAL ČOKOLADE, VINA I KAFE 24.10 U DELTA PLANETU

19 Oktobra, 2021
Najslađi festival u Delta Planetu!

U nedjelju 24. oktobra u Delta Planetu, sa početkom u 11h održaće se Festival čokolade, kafe i vina u organizaciji u organizaciji „Ukijeve čokoladne bajke“ i „Delfin“ d.o.o.

Posjetioce očekuje degustacija ukusnih vina i čokoladnih poslastica, a posebna atrakcija biće čokoladna fontana.

Pored „Ukijeve čokoladne bajke“ izlagači na festivalu, koji će prvenstveno zadovoljiti ukuse posjetilaca su: „Čokomed“, „Fruta cioccolata“, „Baklava šop“, „Kruna produkt“, „Slatka varoš“, „Vinarija Fazan“, „Vinarija Anđelić“, „Vinarija Jungić“, „Aleksandrini vinogradi“, „Crveni brijeg“, „Vinarija Vera“, „Vinarija Povratak“, Vinarija Petijević“, „Fabrika coffee“ i mnogi drugi.

Festival cokolade, kafe i vina u Delta Planetu

Zaštitno lice festivala je Uroš Živković, dječak iz Prnjavora kom je nakon rođenja ustanovljen veoma rijedak De Grouchy sindrom. Iako su doktori imali loše prognoze, Ukijeva mama Tanja odlučila je otići korak ispred svih i ne dozvoliti da bolest savlada njeno dijete.

Tako je započela i „Ukijeva čokoladna bajka“, a Uki je pomažući mami oko čokoladnih slastica, sticao vještine, te danas trči, trenira atletiku, ide u školu, ali i dalje uživa u pravljenju čokoladnih bajki. „Ukijeva čokoladna bajka“ je započela kao terapija, a danas je već život koji Uki i njegova mama, ali i čitava porodica žive.

Čekamo vas u nedelju, 24. oktobra od 11h do 20h u Delta Planetu!