DJEČIJI FESTIVAL I VELIKA PARADA MASKOTA KROZ DELTA PLANET

06/10/2019
OD 10-13. OKTOBRA, PARADA MASKOTA 12. OKTOBRA U 13h

POČINJE NAJVESELIJI PORODIČNI DOGAĐAJ GODINE U CINESTARU, 6. DJEČJI FESTIVAL UZ FILMOVE ZA SAMO 3 KM, OVE GODINE EKSKLUZIVNO PARADA MASKOTA KROZ DELTA PLANET U BANJALUCI

 Dani zabave i filma za djecu uz atraktivne poklone i kreativne radionice. Cijena kino ulaznice samo 3 KM!

CineStar i Delta Planet  organizuju Dječji festival od 10. do 13. oktobra! U periodu od 11 do 17 sati sve najmlađe posjetioce i njihove roditelje očekuju povoljnije cijene ulaznica od samo 3 KM, ali i razni drugi sadržaji, kao i pokloni partnera.

Iz CineStara poručuju da su četvrtak i petak namijenili školama i vrtićima, a u subotu i nedjelju očekuju porodice s djecom.

Veliki event u Delta Planetu, u subotu, 12.10. u 13 sati započeće jedinstvena Parada Maskota kroz Delta Planet. Pozivamo svu djecu da se maskiraju i prisustvuju Paradi, jer će 50 maskiranih mališana dobiti kino ulaznicu na poklon. Osim Parade, u CineStaru 4DX Delta Planet će, u periodu od 11 do 17 sati, biti još mnogo drugih atrakcija za djecu, koje uključuju face painting, kreativno-likovne radionice, modelovanje kinetičkim pijeskom, druženje sa maskotama i još mnogo toga.

Osim mnoštva aktivnosti i atrakcija, najmlađi će moći uživati u projekcijama odličnih kino hitova kao što su „Veliko putovanje“, „Janko Strižić film: Farmagedon“Lego Film 2“, „Korgi: Kraljevski pas velikog srca“, „Čudesni park“, „Gospodin Link: U potrazi za skrivenim gradom“ i „Uglydolls“, kao i „Pokemon detektiv Pikachu“, uz igrane popularne filmove, koji su nedavno završili sa kino prikazivanjem poput „Dora istražuje izgubljeni grad“, „Putovanje jednog psa“ i mnoge drugi, a sve za cijenu od 3 KM, na koju se dodatak plaća samo za 4DX projekcije. Najmlađe će dodatno obradovati i pokloni partnera Dječijeg festivala Violeta, Kinder i Dexy Co.

Crtići, heroji, muzika i dobra atmosfera – pred nama je zaista najzabavnija porodična sedmica u godini, sa mnoštvom smijeha i mirisom kokica! Jeste li spremni­­­­­?  

Više informacija potražite na: bit.ly/ŠestiDječjiFestival_BiH