DELTA PLANET POČINJE SA RADOM – PONEDJELJAK 4. MAJ OD 9h

1 Maja, 2020
Delta Planet ponovo otvara vrata za svoje posjetioce!

Sa zadovoljstvom obavještavamo sve naše posjetioce da tržni centar Delta Planet počinje sa radom u ponedjeljak, 4. maja u 9h. Radno vrijeme tržnog centra je od 9h do 19h.

Napominjemo, da su svi posjetioci dužni da prilikom ulaska u centar imaju propisanu zaštitnu opremu – maske i rukavice, da dezinfukuju svoju obuću na ulazu u centar i svaku radnju te da održavaju socijalnu distancu. 

Na svim ulazima u tržni centar će se kontrolisati ulazak posjetilaca, koji su dužni da nose maske i rukavice u skladu sa preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije što znači da ove mjere treba da poštuje svaki pojedinac/građanin/posjetilac. Na svim pomenutim mjestima će biti obezbijeđena dezinfekciona sredstva prema istaknutim preporukama.

Napominjemo naše posjetioce da je strogo zabranjeno zadržavanje i sjedenje unutar šoping centra u zonama koje nisu počele sa radom (kafići, restorani i slično). Koristimo ovu priliku da Vas obavijestimo da “Moj market” u Delta Planetu neće biti u prilici da počne sa radom u ponedjeljak, 4. maja te ćemo javnost blagovremeno informisati o početku njihovog rada.

U skladu sa propisanim mjerama Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske sa radom neće početi restorani Don Sergio, Agape, Zlatna Kruna, slastičarna Laterna, bioskop Cinestar i Cinebar, igraonica Jungle Land i kafić, kao ni frizerski salon Capelli, a u prostorijama lokala Dea Cosmetics je zabranjeno pružanje usluga feniranja.

Takođe, prema mjerama Republičkog štaba za vanredne situacije Republike Srpske – LINK –  svaki zakupac u Delta Planetu je u obavezi da:

  • Poštuju propisani maksimalni broj osoba koje u isto vrijeme borave u objektu definisano po metru kvadratnom površine
  • Da zabrane probavanje odjeće u kabinama, već omoguće zamjenu robe ukoliko ista ne odgovara
  • Održavaju fizičku distancu od dva metra
  • Obezbijede fizičku providnu barijeru na naplatnom radnom mjestu koja pruža dovoljnu zaštitu zaposlenom i korisniku
  • Da osiguraju obavezno nošenje maske i rukavica od strane posjetilaca i zaposlenih
  • Omoguće obaveznu dezinfekciju ruku korisnika pri ulazu i izlazu iz prostora
  • Zakupac je dužan da posjetiocima koji nemaju zaštitnu opremu – maske i rukavice, obezbijedi iste
  • Provode obaveznu dezinfekciju prostora i površina u skladu sa preporukom Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske

Delta Planet je prije početka rada realizovala dezinfenkciju cijelog tržnog centra i lokala – radnji te će istu nastaviti da sprovodi redovno prema jasno propisanim mjerama nadležnih organa.

Pozivamo naše drage posjetioce da se ponašaju odgovorno i disciplinovano kako bi zaštitili sebe i svoje najbliže i kako bismo zajedno prevazišli ovaj period što prije.

Vaš Delta Planet!