BUDI I TI NIKE AIR FORCE 1 SHADOW DJEVOJKA

7 Novembra, 2019
NAGRADNA AKTIVACIJA OD 7.11. DO 17.11. U NIKE SHOPU - POSTANI NIKE TOP MODEL

Ukoliko želiš da postaneš AIR FORCE 1 SHADOW DJEVOJKA potrebno je da: 

  • dođeš u Nike shop u Delta Planetu,
  • napraviš fotografiju na Nike Flower ljuljašci
  • fotku okačiš na svoj instagram nalog uz #AFShadowgirl, #AF1 i #nikeshopbanjaluka

Nike tim će, zajedno sa Shadow djevojkama ( muzička umjetnica Vanja Mišić, blogerka Snježana Šućur, atletičarka Ivana Macanović i fitness instruktorka Milica Budimir) odabrati one tri koje će dobiti priliku da iskuse kako je to biti prava Shadow djevojka. Tim povodom ćemo u nedjelju, 17. novembra, s početkom u 14h, organizovati ekskluzivno druženje u Nike shop-u u Banjaluci u Delta Planetu. Devojke koje budu odabrane će, osim prilike da se druže sa Vanjom, Snježanom, Milicom i Ivanom, dobiti profesionalnog stilistu, šminku i frizuru. Kosta Miljković će biti zadužen za total look, a Nike tim će im pokloniti pravi photoshooting i profesionalne fotografije za društvene mreže, koje će sa njima raditi profesionalni fotograf.

 

Da li si znala da je prva Air Force patika kreirana 1982. godine? Tek 2001. godine veličine su prilagođene i ženama. Patika kreirana prevashodno za muškarce i basket, posljednjih godina postala je model koji na najbolji način odražava želje svake žene kada govorimo o detaljima i dizajnu.

Inspiracija za dizajn najnovijih modela Nike Air Force Shadow jesu žene pokretači promjena. One koje ne primjećujemo svaki dan na TV ekranima i društvenim mrežama, ali imaju snagu i energiju za velike promjene.

Znamo da si i ti Air Force 1s! I Zato te pozivamo da učestvuješ u Air Force Shadow aktivaciji i postaneš AF Shadow GIRL.