RESTAURANTSAGAPE

Working hours: 10:00 – 22:00

Agape je u ranom hrišćanstvu bila trpeza na koju je svako bio dobrodošao. Ovaj davni običaj postao je vremenom simbol univerzalne hrišćanske ljubavi. U restoranu Agape možete uživati u kafi, raznim napicima, te jelima domaće i internacionalne kuhinje. Izbalansiran kontinentalni doručak je idealan izbor za početak dana. Bogata ponuda sireva i sušenog mesa će se idealno slagati sa raznovrsnom ponudom vina iz svih krajeva svijeta, koja su svoje mjesto našla u Agape louge bar-u. Nakon prijatnog obroka, svoju poslasticu nadjite u našoj ponudi delicija. Moderni Agape lounge bar je idealan izbor nakon kupovine u Delta Planet tržnom centru.LATERNA

Working hours: 10:00 – 22:00

Caffe slastičarna Laterna, sada u modernijem ambijentu, nastavlja tradiciju započetu 2007. godine. Inspirisani tradicionalnim receptima, uz upotrebu najkvalitetnijih sirovina i ručnu proizvodnju težili smo da naše poslastice dovedemo do savršenstva. Prateći trendove iz svijeta kulinarstva i uz pomoć novih tehnologija, naše poslastice su dobile moderan dizajn zadržavajući visok kvalitet. Naša ponuda je šarolika, od tradicionalnih poslastica i keksića spravljenih po receptima naših baka, preko ukusnih kremastih torti i kolača, pa sve do omiljenih suflea i popularnih macaronsa. U našoj slastičarni možete se počastiti i svježe cjeđenim sokovima od voća i povrća, te uživati najkvalitetnijim kafama poznatih brendova. Dobrodošli!ZLATNA KRUNA

Working hours: 10:00 – 22:00

Roštiljnica ‘Zlatna Kruna’ počela je sa radom 2011. godine u ulici Knjaza Miloša u Banjaluci. Na samom početku postala je prepoznatljiva po svim vrstama jela sa roštilja, koja se ističu visokim kvalitetom i ukusom što garantuje podrška od strane mesnice ‘Kod Peđe’.

Prethodno dugogodišnje iskustvo, posvećenost i domaćinski pristup rezultirali su stalnim povećanjem broja gostiju, koji se iznova vraćaju, ali ne sami, vraćaju se sa svojim prijateljima i porodicama, postajući tako više od gosta – postajući naši prijatelji. Iskrena preporuka zadovoljnog gosta osnova je filozofije našeg markentinga.

Danas, pripremajući naš novi prostor u Trgovačkom centru Delta Planet u Banjaluci, želimo da proširimo krug prijatelja i zakoračimo u novu etapu našeg druženja. U novom savremenom prostoru na spratu trgovačkog centra, čeka vas vaša dobra ‘Zlatna Kruna’ sa svojim specijalitetima i toplim ambijentom.

Dobro dosli.DON SERGIO

Working hours: 10:00 – 22:00

Fuzija Mediteranske i Balkanske kuhinje u interpretaciji Don Sergia neće Vas ostaviti ravnodušnima. Puno ljubavi i posvjecenosti, kao i želja za avanturom po beskrajnim postranstvima Gastronomije čine i Don Segio i gurmansko iskustvo koje ćete u ovom restoranu doživjeti. Don Sergio je nastao zahvaljujući provjerenom internacionalno znanju i iskustvu u kreiranju mjesta za izvanredna kulinarska uživanja porijeklom iz Mediterana i njegove geografske okoline. Stvoren je restoran koji postavlja nove standarde, a u službi Vašeg uživanja. Svaki sastojak jela, svaki osmjeh usluge, svaki kvadratni metar izvanrednog enterijera – samo za Vas.

Autenticno. Orginalno. Drugacije. A ugodno i ukusno, iznad svega.

Pridružite nam se na uzbudljivom putovanju u Kraljevstvo Ukusa.

Dobro došli u Don Sergio