RESTAURANTSLATERNA

Working hours: 10:00 – 22:00

Caffe slastičarna Laterna, sada u modernijem ambijentu, nastavlja tradiciju započetu 2007. godine. Inspirisani tradicionalnim receptima, uz upotrebu najkvalitetnijih sirovina i ručnu proizvodnju težili smo da naše poslastice dovedemo do savršenstva. Prateći trendove iz svijeta kulinarstva i uz pomoć novih tehnologija, naše poslastice su dobile moderan dizajn zadržavajući visok kvalitet. Naša ponuda je šarolika, od tradicionalnih poslastica i keksića spravljenih po receptima naših baka, preko ukusnih kremastih torti i kolača, pa sve do omiljenih suflea i popularnih macaronsa. U našoj slastičarni možete se počastiti i svježe cjeđenim sokovima od voća i povrća, te uživati najkvalitetnijim kafama poznatih brendova. Dobrodošli!ZLATNA KRUNA

Working hours: 10:00 – 22:00

Roštiljnica ‘Zlatna Kruna’ počela je sa radom 2011. godine u ulici Knjaza Miloša u Banjaluci. Na samom početku postala je prepoznatljiva po svim vrstama jela sa roštilja, koja se ističu visokim kvalitetom i ukusom što garantuje podrška od strane mesnice ‘Kod Peđe’.

Prethodno dugogodišnje iskustvo, posvećenost i domaćinski pristup rezultirali su stalnim povećanjem broja gostiju, koji se iznova vraćaju, ali ne sami, vraćaju se sa svojim prijateljima i porodicama, postajući tako više od gosta – postajući naši prijatelji. Iskrena preporuka zadovoljnog gosta osnova je filozofije našeg markentinga.

Danas, pripremajući naš novi prostor u Trgovačkom centru Delta Planet u Banjaluci, želimo da proširimo krug prijatelja i zakoračimo u novu etapu našeg druženja. U novom savremenom prostoru na spratu trgovačkog centra, čeka vas vaša dobra ‘Zlatna Kruna’ sa svojim specijalitetima i toplim ambijentom.

Dobro dosli.DON SERGIO

Working hours: 10:00 – 22:00

Fuzija Mediteranske i Balkanske kuhinje u interpretaciji Don Sergia neće Vas ostaviti ravnodušnima. Puno ljubavi i posvjecenosti, kao i želja za avanturom po beskrajnim postranstvima Gastronomije čine i Don Segio i gurmansko iskustvo koje ćete u ovom restoranu doživjeti. Don Sergio je nastao zahvaljujući provjerenom internacionalno znanju i iskustvu u kreiranju mjesta za izvanredna kulinarska uživanja porijeklom iz Mediterana i njegove geografske okoline. Stvoren je restoran koji postavlja nove standarde, a u službi Vašeg uživanja. Svaki sastojak jela, svaki osmjeh usluge, svaki kvadratni metar izvanrednog enterijera – samo za Vas.

Autenticno. Orginalno. Drugacije. A ugodno i ukusno, iznad svega.

Pridružite nam se na uzbudljivom putovanju u Kraljevstvo Ukusa.

Dobro došli u Don Sergio
POP’S

Radno vrijeme: 10:00 – 22:00Nivo 1 – L67

Za sve ljubitelje dobre hrane, kvalitetne usluge i pristupačnih cijena, otvoren je još jedan u nizu uspješnih Pop’S Caffe & Food restorana na kultnoj lokaciji, na prvom spratu Delta Planeta.

Pop’s Caffe & Food predstavlja konceptualno nešto sasvim novo na našem tržištu. Za kratko vrijeme izdvojili su se iz standardne ponude comfort restorana i objekata brze hrane, gdje su za svoje posjetioce pripremili preko 35 vrsta jela i uspjeli zadovoljiti svačiji ukus.

U svojoj bogatoj ponudi slastica, svaki zalogaj stvara ugođaj, a kao posebnu ponudu bismo izdvojili veliki izbor burgera, kupova, vafli i palačinaka, pripremljenih sa mnogo ljubavi i umijeća.

S obzirom da smo velika porodica, ogromnu pažnju posvećujemo i našim najmlađim gostima, te smo za njih opremili dječiji kutak i obezbjedili Kids meni, koji su mališani sami birali. Ukoliko je salatni program Vaš prvi izbor, zasigurno nećete odoliti vrhunski spremljenim svježim salatama naših kuhara, pripremljenih od povrća iz domaćeg uzgoja.

Sve informacije o ponudi možete potražiti na web stranici pops.ba, kao i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.