ALP Outdoor Shop

ALP Outdoor Shop je prva radnja u Bosni i Hercegovini specijalizovana za prodaju _outdoor _opreme – _trail_ trčanje, planinarenje, alpinizam, kampovanje, penjanje, i generalno istraživanje i uživanje u prirodi. U radnji se može pronaći oprema vrhunskih svjetskih brendova u tom polju, među kojima se ističu: Millet, Lafuma, Julbo, Salomon, Jack Wolfskin, The North Face, Salewa, La Sportiva, Lorpen, Suunto, Black Diamond, Primus, Leatherman, Led Lenser, Lowe Alpine, Costa, Ferrino, Petzl, Camp, Ocun, Victorinox, Light My Fire, Stanley-PMI i mnogi drugi.

ALP Outdoor Shop se ističe ponudom samo najkvalitetnije opreme koja je aktuelna na tržištu, te se ovdje možete opremiti od glave do pete za bilo kakvu aktivnost u prirodi.

Kuprešak watches & jewelry je kompanija koja preko 20 godina tržište snabdijeva najvećom ponudom satovima najvećih svjetskih proizvođača i vjenčanim prstenjem i nakita od zlata i srebra,. Pored toga, Kuprešak watches & jewelry je i zvanični distributer i serviser CASIO satova za tržište Bosne i Hercegovine, čuvenog japanskog proizvođača sa sljedećim brendovima: G-SHOCK, Edifice, Baby-G, Sheen i  ProTrek.

Osim toga, u poslovnici možete naći i satove Seiko, Tissot, Nautica, Versus, Versace, Edox, Obaku, Claude Bernard, Fossil, Festina, Just Cavalli, Michael Kors i Gant…

Pored toga, u ponudi se nalazi i nakit brendova Majorica i Rebeca Jewelry.