3D BOX PlayStation shop

3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu u Banjaluci je prvi specijalizovani gaming shop ove vrste u BiH. Kreiran je po vrhunskim standardima vodećeg svjetskog brenda u oblasti gaming-a.

Kao ravnopravan član svjetske Sony PlayStation zajednice, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu nudi cjelokupan PS asortiman po najpovoljnijim uslovima. U stalnoj ponudi je veliki izbor konzola i kontrolera, raznovrsnih PS rekvizita, opreme, VR paketa i PS bonova za dopunu. Naravno, tu je i najveći izbor originalnih PlayStation igara uključujući i najnovije i najatraktivnije naslove.

Sony PlayStation je jedan od 10 najpoznatijih i najprepoznatljivijih brendova u svijetu. Takođe, jedan je od tri najpopularnija brenda među milenijalcima širom planete. Godinama suvereno vlada globalnim tržištem gaming-a i ostvaruje uspješnu saradnju sa brojnim organizacijama na promociji sporta, kulture i opštih društvenih vrijednosti. Kao član svjetske PlayStation zajednice, 3D BOX ima privilegiju i čast da PlayStation brend dodatno približi građanima BiH.

Poštujući tradicionalne godišnje aktivnosti PlayStation-a, 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu takođe učestvuje u akcijama kao što su Days of Play, Black Friday i druge. PlayStation shop u Delta Planetu je i mjesto zabave, druženja i organizovanja mnogih drugih akcija, promotivnih kampanja i specijalnih popusta.

Posjetite 3D BOX PlayStation shop u Delta Planetu Banjaluka, upoznaćete ljubazno i stručno osoblje i pronaći ćete ono što želite. Dobrodošli!

Telefon: +387 65 333 345